Força activitat

Enrere hem deixat les vacances de Pasqua que, com cada any, han estat dies de molta activitat. Com cada any s’ha celebrat l’assemblea de veïns i veïnes en la que es fa balanç de l’any i es presenten els projectes a realitzar. Enguany, i dins del pla de municipalització, es durà a terme el nou enllumenat així com la col·locació dels hidrants necessaris a demanda expressa dels Bombers. Destaquem la poca assistència dels veïns i de les veïnes i l’insistència de la Junta per a poder dur a terme una renovació de càrrecs. Es va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Josep Ramon Lloret.

Un cop acabada la reunió, es va oferir un dinar de germanor per a tot el poble que va tenir com a plat estrella una notable cassola de tros.


També es va celebrar l’assemblea de socis i sòcies de la P.B. Xerallo al local social on es va fer balanç de l’any i es van escoltar les propostes del socis presents. Al final de la reunió es van repartir els carnet de penyistes corresponents a l’any en curs, 2016.

VulcaniaDurant els dies de vacances, el local social és el punt de trobada per jugar una partida de botifarra, veure el partit de torn, cantar al karaoke, aprofitar el wifi mentre prens un cafè o simplement petar la xerrada. Aquests dies de festa també ha servit per reunir als veïns per veure com el nostre poble i el seu entorn han servit d’escenaris cinematogràfics. Y hasta aquí puedo leer…

Esta entrada fue publicada en Xerallo. Guarda el enlace permanente.