Xerallo en blanc

L’anunciada nevada primaveral va arribar i de quina manera! Les previsions van ser totalment superades i la temible pertorbació va deixar gruixos i imatges com feia temps que no es veien. Us deixem tot un seguit de fotos que alguns veïns i veïnes, testimonis presencials, ens han fet arribar. Moltes gràcies.

 

 

 

Publicat dins de Xerallo | Deixa un comentari

Carnestoltes al municipi

Com cada any, s’ha celebrat la festa de Carnestoltes del municipi al recinte de les escoles de Xerallo. Un bon sopar de Carnaval que sempre ve de gust: escudella, carn d’olla, llangonisa a la brasa i postres de music. Tot un plaer pels sentits abans de gaudir amb la música i el ball de disfresses.

El mestre Sansa ha tocat per fer ballar un grup d’emoticones que han saltat dels mòbils de la concurrència, un animos Charlot i una senyoreta arribats dels anys 20, una colla de hippies de la part del Flamisell, un torito bravo, la familia de Mickey Mouse, una corsària ben eixerida i un Michael Jakson que no volia donar la nota.

La nit ha acabat amb una bona xocolata calenta i uns bons talls de coca.

Els premis:

1r premi – Charlot i la seva acompanyant

2n premi – Emoticones de Sarroca

3r premi – Love & Peace Generation

Per altra banda, informar-vos que durant les vacances de Pasqua, concretamen el dissabte, 15 d’abril, es celebrarà l’assemblea anual de veïns i veïnes al local de les Escoles. En acabar s’oferirà un aperitiu de germanor.

Tanmateix també tindrà lloc l’assemblea de socis/es de la Penya Barcelonista de Xerallo a les 12h del divendres, 14 d’abril, al local social.

Publicat dins de Xerallo | Deixa un comentari

I per començar l’any, una bona festa

Malgrat que “no ens ha tocat la Grossa” i que la temperatura ha estat més avit baixa, hem celebrat un sopar de Cap d’Any d’allò més lluït. Una cinquentena d’amics i veïns hem decidit de fer el traspàs de l’any al bar de Xerallo menjant el raïm a Xerallo.  També, com ja és tradició, l’últim dia de l’any es va celebrar la Sant Silvestre de Xerallo amb un 100% de participació. Enhorabona a tots els participants i, sobretot, a l’organització.

Podeu reservar a les vostres agendes el dia 25 de febrer: gran festa de Carnestoltes, organitzada per l’Ajuntament de Sarroca. Qui en dóna més?

Publicat dins de Xerallo | Deixa un comentari

Festes d’hivern: festes de Nadal

Arriba desembre i s’acaba l’any, un altre any! Si teniu ganes de venir a menjar-vos el raïm a Xerallo, no patiu!, al bar han contractat un catering de primera. Per 40€ els grans i 18€ el menú infantil podrem gaudir d’un bon sopar amb cotilló i festa. [Menu Cap d’Any]

Per altra banda ja disposem del butlletí nº3 de la comunitat de veïns de Xerallo a la web encara que molts de vosaltres ja haureu rebut el nº4 en paper a casa vostra.

I si, altre cop dir-vos que no ens ha tocat la loteria tot i que la panera del bar se l’han enduta el Daniel i l’Ana de l’Avinguda Pirineus.

Publicat dins de Xerallo | Deixa un comentari

La tardor arriba carregada de noticies

Altre cop funcionant a ple rendiment i tornem amb ganes renovades. En primer lloc, ja podeu enviar el formulari per a que us donem d’alta per veure les galeries de fotos i consultar els documents relacionats amb la nostra comunitat de veïns i veïnes. També podeu consultar el butlletí número 2 de la Comunitat de Veïns: part A i part B

Per altra banda, anunciar-vos que tornen un any més les Jornades Micològiques del Pallars. Clickant aquí podeu consultar el programa.

I per acabar una gran noticia, la revista DESCOBRIR en el seu número 224 corresponent al mes d’octubre dedica el seu dossier central als “Camins del Pallars”, una ruta al voltant del pobles, paisatges i llegendes al voltant del Cinquè Llac. La presentació d’aquest número va tenir lloc a l’ermita de Castellgermà amb bona part dels seus protagonistes, entre ells, el Carlos i la Ramona de Casa Fèlix i la Solita Bertrán. Us deixem alguns enllaços a la noticia:

http://www.elcinquellac.com/veu-la-llum-el-no-224-del-descobrir-catalunya-102016-dedicat-a-camins-del-pallars-llegendes-pobles-i-paisatges-al-voltant-del-cinque-llac/

http://www.viurealspirineus.cat/articulo/turisme/cinque-llac-protagonista-revista-descobrir-catalunya/20161006160202005701.html

http://www.pallarsjussa.net/es/noticies/el-cinque-llac-protagonista-de-la-revista-descobrir

http://www.naciodigital.cat/pallarsdigital/noticia/6389/cinque/llac/protagonista/revista/descobrir

Publicat dins de Xerallo | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari